Следете нè на:

Останати новости

 • Грижа за здравјето на учениците

  Здравственото образование на учениците треба да биде приоритет не само заради самото здравје , туку и од гледна точка на самиот...

 • ЗА НАС

  Мисија   Ние сме динамично училиште кое го поддржува, следи,проверува,оценува напредокот и постигањата на учениците преку активна комуникација со нив и...

 • ДИРЕКТОР

  ТРАЈЧЕ КАРАЛИОСКИ Директор на ООУ „Гоце Делчев“- Прилеп Роден на : 13.12.1962 Образование: Педагошки Факултет , положен испит за директор на постдипломски...

 • СВЕЧЕНО ПУШТАЊЕ ВО УПОТРЕБА НА ТЕНИСКОТО ИГРАЛИШТЕ

  Во присуство на Министерот за Финансии Зоран Ставрески,Лазе Попоски директор на Агенцијата за млади и спорт,Гордана Јанкулоска Министер за внатрешни работииградоначалникот Марјан Ристески денеска...

Повеќе новости
Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Платени реклами