Следете нè на:

Вести и настани

Интернационален ден на книгата

2 – ри Април е Интернационален ден на детската книга, ајде да го означиме заедно! 📖 Предизвикот е: прочитајте ја заедно вашата омилена детска книга. 🍀 А кога ќе завршите слушнете ја приказната што ви ја раскажува Учителка Мици 👉https://uni.cf/3bPRayl

Споделете слика или видео како вие си читате дома или која е вашата омилена детска книга на Фејсбук, Твитер или Инстаграм со хаштазите #LearningAtHome и #УчимеДома и тагнете не @UNICEFMK

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани