Следете нè на:

Вести и настани

Да си помогнеме себеси и на идните генерации!

👉По повод денот на пролетта и екологијата, ученици од одделенска настава од ООУ Гоце Делчев се вклучија во Пролетната офанзива 2024: ФРЛИ ЦВЕТНА БОМБА! во организација на Slow food Prilep.

🌺🐝👉Во рамките на проектот “Граѓанските организации во акција за климатските промени” во училишниот двор беа засадени десетина садници на костен од страна на еколошката секција од нашето училиште.

Во одбележувањето на денот беа вклучени и другите ученици од одделенска настава.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани