Следете нè на:

STREET

Активност на Еразмус + (STREET)

Во периодот од 11 ти до 13 ти Февруари 2020 год. беше реализирана мобилност во Италија, конкретно во SAN MARTINO DI LUPARI од проектот ERAZMUS+ STREET,...

Повеќе новости
Платени реклами

Вести и настани

Новогодишен базар

Вести и настани

Среќна нова 2023 година!

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Платени реклами