Следете нè на:

Вести и настани

Годишна програма за работа на ООУ „Гоце Делчев“ – Прилеп за учебната 2020/2021 година

Почитувани, Во прилог на постот се наоѓа годишната програма на нашето училиште предвидена за учебната 2020/2021 година. Во неа се содржани сите информации и активности кои...

Повеќе новости
Платени реклами

Вести и настани

Првенец на генерација

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Платени реклами