Следете нè на:

Вести и настани

Резултати од регионалниот натпревар по математика

Кога математиката и математичките проблеми се решаваат со упорна работа и чувство на страст и задоволство резултатите се неминовни.

На Регионалниот натпревар кој се одржа на 02.03.2024 год. учениците од нашето училиште ги постигнаа следните резулати. На нашиот тим кој обезбеди пласман на Државниот натпревар им посакуваме успех!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани