Следете нè на:

Вести и настани

Даниела Котеска – предмет Ликовно образование, наставна содржина: „Портрет – Автопортрет“ вo 4 то одделение

„Портрет и автопортрет“

Даниела Котеска – предмет Ликовно образование, наставна содржина „Портрет и автопортрет“ во 4 то одделение.

Posted by ООУ "Гоце Делчев" – Прилеп on Monday, April 20, 2020

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани