Следете нè на:

Вести и настани

Милена Димитриеска – предмет Физика, наставна содржина: „Прекршување на светлината (рефракција)“ вo 8 мо одделение

„Прекршување на светлина“

Милена Димитриеска – предмет Физика, наставна содржина „Прекршување на светлина“ во 8 мо одделение.

Posted by ООУ "Гоце Делчев" – Прилеп on Saturday, April 18, 2020

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани