Следете нè на:

Вести и настани

Меѓународен натпревар по англиски јазик ХИППО 2024

На меѓународниот натпревар по англиски јазик ХИППО 2024 ученикот Мартин Бошкоски под менторство на Доц. д-р Дулевска Марија и учениците Максим Иваноски и Ивана Димоска под менторство на Матеја Велјановска Спиркоска постигнаа одличен успех и се пласираа во полуфиналната рунда која ќе се одржи на 19/ 20 Април.

Честитки и ви посакуваме понатамошен пласман во суперфиналето на ХИППО 2024!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани