Следете нè на:

EADU

Дисеминација на виртуелна средба во Латвија

На 19 и 20 мај како дел од активностите предвидени во Еразмус + проектот EADU-Energy And Daily Usage, (мак.-Енергијата во секојдневниот живот) се одржаа две виртуелни...

Повеќе новости
Платени реклами

Вести и настани

Новогодишен базар

Вести и настани

Среќна нова 2023 година!

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Платени реклами