Следете нè на:

Инфо

Дигитална платформа за нашето училиште

Почитувани ученици и родители!

Со оглед на ситуацијата во која моментално се наоѓаме, а се со цел за подобро информирање и едукација, нашето училиште изработи платформа на Drive Google на која сите наставници од училиштето ги прикачуваат своите материјали од соодветниот предмет.

Потребно е да кликнете на подолу наведениот линк и да го одберете одделението кое е потребно за вас и тука се ставени сите материјали по предметите кои се изучуваат.

Материјалите ќе бидат тековно надополнувани со нови и интересни содржини.

Апел до сите вас: останете дома со своите најблиски и избегнувајте секаков контакт, за што побрзо да го сузбиеме овој вирус и да се вратиме повторно на своите секојдневни активности!

ЈАВНОТО ЗДРАВЈЕ Е ЗАЕДНИЧКА ОДГОВОРНОСТ.
ОД НАС ЗАВИСИ!

https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1Knft8b6ecYVSe3OQQ3RLziVMHMeblCIW?fbclid=IwAR30xuIh4H_efEfy6MNBPsFUIKFWlkZKqS64OfBSsQ8J-o5m2rwkZbVry0c

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Инфо