Следете нè на:

Вести и настани

Успеси на наши ученици

На Меѓународниот детски Facebook конкурс организиран од Детскиот едукативен центар на Бачка Топола за најдобра литературна творба на литературниот конкурс на тема:

“Детето никој не смее да го повреди” и
“Креативноста вирусот ќе го победи“, ученичката Јана Николоска од III Б одделение под менторство на наставничката Сузана Здравеска од ООУ “Гоце Делчев“ – Прилеп е една од шесте финалисти од нашата држава!

Уште еднаш честитки за Јана и нашата наставничка! 👏

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани