previous arrow
next arrow
Slider
ноември 11, 2019 0

Сертификат за квалитет

By Ljupco Mirceski

Почитувани, Нашето училиште се стекна со СЕРТИФИКАТ ЗА КВАЛИТЕТ со кое ООУ „Гоце Делчев“ се докажа во својот квалитет во тековните деловни процеси. Ви Благодариме...

ноември 7, 2019 0

Безбедни првачиња

By Ljupco Mirceski

Првачињата од нашето училиште се вклучија во Кампањата за поголема безбедност на децата во сообраќајот – акција „Безбедни првачиња“. Во оваа акција учениците добија сознанија...

ноември 7, 2019 0

Најголемиот час на светот

By Ljupco Mirceski

Што ви значи зборот „детство“ 👦 👧 ? Kои се вашите перспективи за “Иднината на детството„ 👦 👧? Денес учениците од паралелката VII-б под менторство...

ноември 4, 2019 0

ОТВОРЕН ДЕН – Поттикнување на демократска клима во училиштето

By Ljupco Mirceski

Во нашето училиште се реализираа повеќе активности за развивање на современ начин на изучување на предметот граѓанско образование и вклучување на училиштето (и локалната заедница)...

октомври 28, 2019 0

Посета на домот за стари лица „Киро Крстески – Платник“ од страна на учениците од 5 – то одделение

By Ljupco Mirceski

Една стара кинеска изрека вели: „Оној што дава молчи и не кажува, а оној што добива памети". За да ги одбранеме и докажеме напишаните зборови,...

октомври 28, 2019 0

Посета на Собранието на Република Македонија со учениците од 9 г одделение

By Ljupco Mirceski

Во соработка со Парламентарниот институт на Република Македонија и по однос на отворените денови на Собранието на Република Македонија на ден 25.10.2019 година - петок...

Надворешни линкови

Најсподелувани