Следете нè на:

Вести и настани

Оглас за доделување стипендии на ученици со попреченост

ИНФОРМАЦИЈА ЗА РОДИТЕЛИ/СТАРАТЕЛИ Проектот „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“ го реализира Фондацијата за образовни и културни иницијативи „Чекор по чекор“ заедно со своите партнери Здружението...

Повеќе новости
Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Платени реклами