Следете нè на:

Вести и настани

Регионален натпревар по биологија

На регионалниот натпревар по биологија кој се одржа на 29.03.2024 год. зедоа учество ученици од 7 и 9 одделение под менторство на наставничката Билјана Георгиеска и ги остварија следните резултати:

7 одделение:

1. Симона Ѓорѓиоска 2 награда и учество на државен натпревар;
2. Патриција Наумоска 2 награда и учество на државен натпревар;
3. Анастасија Темелкоска 3 награда;
4. Дориан Темелкоски 3 награда;
5. Марија Илијеска успешно учество;

9 одделение:

1. Јована Пејовска 1 награда и учество на државен натпревар;
2. Теодора Ѓорѓиоска 1 награда и учество на државен натпревар;
3. Тамара Николоска 2 награда и учество на државен натпревар;
4. Ана Незаркоска 2 награда и учество на државен натпревар;
5. Бисера Стојаноска 2 награда и учество на државен натпревар;
6. Иларија Бошкоска 3 награда;

Честитки за нашите наградени ученици и успех на државниот натпревар!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани