Следете нè на:

Вести и настани

Песни кои зрачат љубов

Учениците од нашето училиште од шесто одделение: Теодора Крстеска, Анастасија Јованоска, Стефан Секулоски, Христијан Митрески, Давид Кочоски, Марко Конески, Емили Иваноска и Софија Димитриеска со своите лирски и лирско-епски песни посветени на заштита на природата и нашата мајка-Земјата, го одбележаа денот на планетата Земја.

Прекрасни пораки кои зрачат од детската душа 🌍

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани