Следете нè на:

Вести и настани

Еко секција

По повод одбележувањето на 22 Април, ден на планетата Земја, Еко одборот од нашето училиште им испраќа еко пораки на учениците од почетните одделенија за одговорно однесување кон планетата Земја 🌍

https://drive.google.com/file/d/1BqR9Tzcnz32DKe9NjlZIrS4sd6uoJljN/view?fbclid=IwAR1xZGFOzmFt-e66334XwA-RVydZCAjhiKcaIimLiPkzO4qtMoxwwddIhE0

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани