Следете нè на:

LIFE

ООУ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ УЧЕСТВУВА ВО МЕЃУНАРОДЕН ПРОЕКТ

Во продолжение може да го погледнете прилогот од ТВ Канал Визија.

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

ООУ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ УЧЕСТВУВА ВО МЕЃУНАРОДЕН ПРОЕКТ

Posted by KanalVizija on Tuesday, May 29, 2018

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од LIFE