Следете нè на:

EADU

Дисеминација на виртуелна средба во Латвија

На 19 и 20 мај како дел од активностите предвидени во Еразмус + проектот EADU-Energy And Daily Usage, (мак.-Енергијата во секојдневниот живот) се одржаа две виртуелни...

  • Меѓународен проект Erasmus+

    Во нашето училиште од 30.01.2020 до 03.02.2020 година се одржа четвртата средба од проектот “Енергијата и секојдневната употреба” од програмата Erasmus+,...

Повеќе новости
Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Платени реклами