Следете нè на:

Вести и настаниПовеќе од Вести и настани

Високи места и на регионалниот натпревар по англиски јазик ЕЛТАМ

Нашите ученици повеќе од успешни и на РЕГИОНАЛНИОТ НАТПРЕВАР ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК, ЕЛТАМ. Ги...

Нови успеси на нашите мали научници!

Регионалните натпревари по природни науки се одржаа во петокот на 5. април 2024 година....

Младите франкофони од нашето училиште со нови успеси

И оваа учебна година, Младите франкофони од нашето училиште под менторство на наставничката Ирена...

Општински натпревар во голем фудбал за машки и женски ученици

На 05.04.2024 година во Прилеп се одржа Општински натпревар во голем фудбал за машки...

Проекти

Останати новости

Повеќе новости
Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Платени реклами