Следете нè на:

Почитувани ученици и родители

Нашите вредни наставници направија прекрасни часови во вид на видео презентации,
со цел за подобра едукација и информираност.

Секојдневно на нашиот веб сајт ќе бидат споделувани овие корисни едукативни содржини…..уживајте 🙂

Нашата наставничка од 1 – во одделение Татјана Јованоска изработи презентација по предметот ОПШТЕСТВО со наставна содржина „Како се однесувам во сообраќајот“.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook