Следете нè на:

Вести и настани

Изложба на маски за Прочка

Голем број на ученици зедоа учество на училишниот конкурс за изработка на маски во рамките на активностите на кои ги спроведе нашето училиште по повод меѓународниот карневал Прочка 2020 година во организација на ЛС Прилеп.

Најуспешните маски беа наградени и поставени на изложбата во домот на културата „Марко Цепенков“ – Прилеп.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани