Следете нè на:

Некатегоризирано

Врвни резултати на државните натпревари по информатика

rezultat-1На државните натпревари по информатика учениците од ООУ „Гоце Делчев“-Прилеп  под водство на наставничката Летка Дојкоска постигнуваат врвни резултати.


{rokbox title=|Врвни резултати по информатика| album=|informatika|}images/letka/rezultat.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Врвни резултати по информатика| album=|informatika|}images/letka/rezultat-1.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Врвни резултати по информатика| album=|informatika|}images/letka/rezultat-2.jpg{/rokbox}

Постигнати се следните резултати:

  • 2010 година: второ место освои Александра Аневска;
  • 2011 година: прво, второ место и пофалница освоија Инес Лесновска,  Исидора Овезоска и Стефанија Стефаноска;
  • 2012 година: прво, второ и трето место освоија Ева Касниоска, Инес Лесновска и Исидора Овезоска;
  • 2014 година: второ и трето место освоија Благоја Овезоски и Деница Темелкоска

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано