Следете нè на:

Некатегоризирано

Со позитивни мисли до подобро здравје

Со интересни креативни изработки, позитивни мисли и песнички вредните ученици од IV – a одд. под менторство на наставничката Христина Момироска и Младите франкофони под менторство на наставничката Ирена Наумоска успешно го надминуваат овој тежок период за сите нас и ни препорачуваат “Чувајте се! Останете дома!“

Браво за сите! 👏😊

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано