Следете нè на:

Некатегоризирано

Реализација на проектот на МОН и БРО ”Заедничка грижа за правилно насочување на учениците”

На ден 03.11.2014 во просториите на ООУ Гоце Делчев-Прилеп се реализира ден на родители- предавачи.

Беше организирано предавање од страна на раководителите на паралелките во 9 одделение и  родителот Д-р Верица Петреска ,вработена во  Здравствен Дом –Прилеп  на тема Вакцини и нивно значење.

10751724 522685481201905 127511008 n

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано