Следете нè на:

Некатегоризирано

Гласајте за најдобар веб сајт за 2014

18320golemaДенеска започнува гласањето од интернет посетителите за најдобрите македонски веб сајтови за 2014 година. Секој интернет посетител може да распредели 3 гласа во секоја категорија и тоа 10, 6 и 2 поени. Манифестацијата се одржува по петти пат.

Изборот на Сајт на Годината е проект која има за цел да ги промовира, развива и поддржува интернет медиумите и севкупното интернет издаваштво во Македонија Победниците ќе бидат објавени на 11.12.2014.

На кој начин можете да гласате? Треба да се пријавите со вашиот e-mail, и откако ќе се пријавите, на вашиот e-mail ќе пристигне линк за гласање. Од линкот можете да гласате само еднаш.

Оваа година имаме чест да Ви соопштиме дека ООУ “Гоце Делчев” – Прилеп е номиниран во категоријата НАЈДОБАР веб сајт за образование,наука и култура.

ГЛАСАЈТЕ И ПОДДРЖЕТЕ ГО ООУ “Гоце Делчев” – Прилеп.

Ви благодариме,
Тимот на ООУ “Гоце Делчев” – Прилеп

Гласањето трае до 5 декември 2014 година, а Вие одберете го вашиот фаворит!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано