Следете нè на:

Некатегоризирано

Продолжен престој

IMG 0845Реализирана е креативна работилница со учениците во продолжениот престој под наслов „Што ни донесе есента”. Во работилницата најдоа примена техниките од ЈП и Математика со размислување(асоцијација, наставникот чита на глас, менторски текст, описен јазик, сложувалка, добројување). Учениците од I и III одд. од продолжениот престој решаваа задачи, опишуваа, интерактивно пишуваа. На тој начин ликовно и говорно се изразуваа за годишното време Есен. Активностите беа прилагодени спрема возраста, исто така и формите на работа предходно беа осмислени(индивидуална, групна). Секоја група од ученици беше водена од наставник или претставник на стручната служба.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано