Следете нè на:

Некатегоризирано

Први места на „Детски семафор“

Регионалниот натпревар ”Детски семафор” се одржа во ООУ ”Кочо Рацин” Прилеп на 05.05.2018год. Нашето училиште учествуваше со две екипи:
Мала екипа :Ангела Илиоска, Валерија Здравева,Антонио Милески, Стефан Јошески.
Голема Екипа: Адела Еленин и Кирил Јовчески.
Освоивме две први места :Ангела Илиоска VI в одд. и Стефан Јошески VI г одд.Следуваат државните натпревари.Ментор на учениците е наставничката Симона Петреска.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано