Следете нè на:

Некатегоризирано

Во Прилеп одбележани 142 години од раѓањето на Гоце Делчев

одбележани 142 годиниДенес, во нашето училиште, со пригодни активности беа одбележани 142 години од раѓањето на нашиот патрон , Гоце Делцев . Пред делегациите од Локалната самоуправа и Унијата на ветерани при ОК на ВМРО – ДПМНЕ, наставници и граѓани , учениците се претставија со творби за Гоце.

 {rokbox title=|Во Прилеп одбележани 142 години од раѓањето на Гоце Делчев| album=|odbelezhani|}images/patron/prva.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Во Прилеп одбележани 142 години од раѓањето на Гоце Делчев| album=|odbelezhani|}images/patron/vtora.jpg{/rokbox}

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано