Следете нè на:

Некатегоризирано

СРЕЌЕН ПОЧЕТОК ПРВАЧИЊА….

tretaПрвачињата го започнаа првиот училишен ден на свечен начин.Повозрасните ученици им подготвија програма за дочек, а градоначалникот на нашата Локална самоуправа, г-дин Марјан Ристески , им ги подели бесплатните учебници.


{rokbox title=|Прием на првачиља во Детска организација| album=|organizacija|}images/prvacinja/cetvrta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Прием на првачиља во Детска организација| album=|organizacija|}images/prvacinja/prva.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Прием на првачиља во Детска организација| album=|organizacija|}images/prvacinja/vtora.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Прием на првачиља во Детска организација| album=|organizacija|}images/prvacinja/treta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Прием на првачиља во Детска организација| album=|organizacija|}images/prvacinja/petta.jpg{/rokbox}

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано