Следете нè на:

Некатегоризирано

21 Септември-Светскиот ден на мирот

prvaНашето училиште се вклучи во интернационалната програма „ Учење за шумите“ ( Learning about Forests) и програмата ЕНО ( ENO) преку акцијата за садење дрва за одржлива средина.

Настанот се случи на 22.09.2014, по повод 21 Септември-Светскоот ден на мирот.

Во оваа светска кампања се вклучија повеќе од 5000 училишта од 120 земји во светот.

{rokbox title=|Прием на првачиља во Детска организација| album=|organizacija|}images/den na mirot/cetvrta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Прием на првачиља во Детска организација| album=|organizacija|}images/den na mirot/treta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Прием на првачиља во Детска организација| album=|organizacija|}images/den na mirot/petta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Прием на првачиља во Детска организација| album=|organizacija|}images/den na mirot/sesta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Прием на првачиља во Детска организација| album=|organizacija|}images/den na mirot/vtora.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Прием на првачиља во Детска организација| album=|organizacija|}images/den na mirot/prva.jpg{/rokbox}

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано