opciones binarias analisis tecnico ganar 10 operaciones en una hora opciones binarias estartegia opciones binarias cash or nothing opciones binarias payoneer es legal opciones binarias forex vib là gì
Следете нè на:

Некатегоризирано

“Со љубов за Македонија”

zname1Учениците од IX одделение се претставија со изведбата „Надеж“ во празничната програма на Локалната самоуправа по повод празникот 11 Октомври.

Тие беа дел од учениците од основните и средните училишта кои го изведоа перформансот„ Со љубов за Македонија“ , каде преку игра и движења го формираа знамето на Република Македонија.

{rokbox title=|Со љубов за Македонија| album=|MKD|}images/11 окт/zname1.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Со љубов за Македонија| album=|MKD|}images/11 окт/zname.jpg{/rokbox}

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано