Следете нè на:

Некатегоризирано

Првачињата од ООУ “Гоце Делчев” – Прилеп членови на Детската организација

tretaДенес ,10.10.2014 година, на свечен начин, првачињата од нашето училиште беа примени во Детската организација. ЧЕСТИТКИ !!
{rokbox title=|Прием на првачиња во Детска организација| album=|organizacija|}images/detska-organizacija/prva.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Прием на првачиња во Детска организација| album=|organizacija|}images/detska-organizacija/vtora.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Прием на првачиња во Детска организација| album=|organizacija|}images/detska-organizacija/treta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Прием на првачиња во Детска организација| album=|organizacija|}images/detska-organizacija/cetvrta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Прием на првачиња во Детска организација| album=|organizacija|}images/detska-organizacija/petta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Прием на првачиња во Детска организација| album=|organizacija|}images/detska-organizacija/sesta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Прием на првачиња во Детска организација| album=|organizacija|}images/detska-organizacija/osma.jpg{/rokbox}

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано