Следете нè на:

Некатегоризирано

Проект „Заедничка грижа за правилно насочување на учениците“

WP 20161005 09 47 29 Pro LI

„Родителот е наставник” е активноста која се реализираше во третите одделенија. Учениците од III одделение поканија родител – лекар кој на третачињата им го олесни учењето на содржина од природните науки преку објаснувања со демонстрирање и користење на повеке нагледни медицински помагала. Активноста се реализираше на 05.10.2016 година, со наслов „Репродукција – создавање новороденче“.

WP 20161005 09 49 40 Pro LI

WP 20161005 09 25 27 Pro LI

WP 20161005 09 36 49 Pro LI

WP 20161005 09 37 47 Pro LI

WP 20161005 09 37 58 Pro LI

WP 20161005 09 38 05 Pro LI

WP 20161005 09 40 08 Pro LI

WP 20161005 09 40 22 Pro LI

WP 20161005 09 44 09 Pro LI

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано