Следете нè на:

Некатегоризирано

Соработка со локална заедница

14517592 1090987567623174 7547932642400854594 n

Со самиот почеток на учебната 2016/2017 година започна и соработката на наставникот по француски јазик Ирена Наумоска со младите волонтери од Франција (Sebastien Hays Cloutour, Baptiste Arnaud, Meidhi Charvet) при Младинскиот информативен и советодавен центар Инфо Сега. Слушањето на автентичниот француски јазик како и многобројните активности и игри кои се применуваат во текот на часовите по француски јазик го направија изучувањето на овој предмет да биде на огромно задоволство од страна на учениците од шесто, седмо, осмо и деветто одделение. Се поттикнува мотивацијата и интересот кај учениците како и развивањето на говорните вештини т.е. изразувањето на француски јазик. Преку различни работилници се стимулира примената на познавањето на овој странски јазик во реални ситуации.

14446199 1365229686823547 2474465172514995335 n

14611113 1395226023823913 6423839214075880103 n

14670599 1395225670490615 6239110091986365599 n

14680583 1395225943823921 4719539979397170684 n

14717226 1382455328434316 8933104306891721946 n

14718861 1395221870490995 6736264578623989530 n

14720383 1382455538434295 2269461697656374264 n

14725584 1395221330491049 8968499862071067986 n

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано