Следете нè на:

Некатегоризирано

Првачињата во Детската организација

1Во НЕДЕЛАТА НА ДЕТЕТО 2016, на 6 ти Октомври првачињата од нашето училиште пристапија во Детската организација. Пред присутните гости го дадоа свеченото ветување, а повозрасните членови на Детската организација им ги поделија беџовите и личните пасоши со свеченото ветување. Учениците од петтите одделенија изготвија апликации со права на децата и им подарија на секое прваче посебно, а програмата подготвена од учениците од погорните одделенија го збогати настанот со весели и срекни доживувања.

5

 1

6

2

3

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано