Следете нè на:

Некатегоризирано

Прочка 2014

procka1На 14-от меѓународен карневал „ Прочка 2014“ , во организација на  Локалната самоуправа- Прилеп , нашето училиште учествуваше со цртежи и изработки на тема „ Маски “ и настапи во дефилето на традиционални и современи маски со три групни маски :


„1000ти роденден на Прилеп “ – ученици од две први одделенија
„Македонија во eвропското семејство “ – ученици од шестите одделениe
„Пораката на Гоце “ – ученици од осмите одделнија

Во категоријата – Детски маски , добиено е прво место за маската „ 1000ти  роденден на Прилеп “  и трета награда ја добија учениците од осмите одделенија со групната маска „ Пораката на Гоце “

{rokbox title=|Прочка 2014| album=|procka2014|}images/Procka/procka1.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Прочка 2014| album=|procka2014|}images/Procka/procka2.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Прочка 2014| album=|procka2014|}images/Procka/procka3.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Прочка 2014| album=|procka2014|}images/Procka/procka4.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Прочка 2014| album=|procka2014|}images/Procka/procka5.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Прочка 2014| album=|procka2014|}images/Procka/procka6.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Прочка 2014| album=|procka2014|}images/Procka/procka7.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Прочка 2014| album=|procka2014|}images/Procka/procka8.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Прочка 2014| album=|procka2014|}images/Procka/procka9.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Прочка 2014| album=|procka2014|}images/Procka/procka10.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Прочка 2014| album=|procka2014|}images/Procka/procka11.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Прочка 2014| album=|procka2014|}images/Procka/procka13.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Прочка 2014| album=|procka2014|}images/Procka/procka12.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Прочка 2014| album=|procka2014|}images/Procka/procka14.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Прочка 2014| album=|procka2014|}images/Procka/procka15.JPG{/rokbox}

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано