Следете нè на:

Некатегоризирано

Македонија- земја на цвеќето,земја на розите

Под мотото :  „ Македонија -земја на цвеќето, земја на розите “ , нашето училиште се вклучи во националната кампања за засадување на рози и изработка на креативни творби за учество на конкурс и пригодна изложба.

 Активностите се изведоа на Денот на еколошката акција на младите, 21 Мартдиректор

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано