Следете нè на:

Некатегоризирано

„Со читање до лидерство“, ООУ „Гоце Делчев“-Прилеп – домаќин на читачкиот караван

prva vovednaПочетокот на проектот на USAID „ Со читање до лидерство“ Во орагнизација на USAID, а со поддршка и соработка со Бирото за развој на образованието и Државниот испитен центар, во избрани училишта кои спроведуваат современа настава, започнува проектот „Со читање до лидерство“.

Во конкуренција на 190 училишта кои аплицираа да бидат дел од проектот, нашето училиште, ООУ „Гоце Делчев“, беше избрано како едно од успешните училишта во кои се спроведува современа настава и училиште кое ќе биде модел за развивање на математичката и јазичната писменост.

{rokbox title=|„Со читање до лидерство“, ООУ „Гоце Делчев“-Прилеп – домаќин на читачкиот караван| album=|jazicnapismenost|}images/citanje/prva.jpg{/rokbox}{rokbox title=|„Со читање до лидерство“, ООУ „Гоце Делчев“-Прилеп – домаќин на читачкиот караван| album=|jazicnapismenost|}images/citanje/vtora.jpg{/rokbox}{rokbox title=|„Со читање до лидерство“, ООУ „Гоце Делчев“-Прилеп – домаќин на читачкиот караван| album=|jazicnapismenost|}images/citanje/treta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|„Со читање до лидерство“, ООУ „Гоце Делчев“-Прилеп – домаќин на читачкиот караван| album=|jazicnapismenost|}images/citanje/cetvrta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|„Со читање до лидерство“, ООУ „Гоце Делчев“-Прилеп – домаќин на читачкиот караван| album=|jazicnapismenost|}images/citanje/petta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|„Со читање до лидерство“, ООУ „Гоце Делчев“-Прилеп – домаќин на читачкиот караван| album=|jazicnapismenost|}images/citanje/sesta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|„Со читање до лидерство“, ООУ „Гоце Делчев“-Прилеп – домаќин на читачкиот караван| album=|jazicnapismenost|}images/citanje/sedma.jpg{/rokbox}{rokbox title=|„Со читање до лидерство“, ООУ „Гоце Делчев“-Прилеп – домаќин на читачкиот караван| album=|jazicnapismenost|}images/citanje/osma.jpg{/rokbox}{rokbox title=|„Со читање до лидерство“, ООУ „Гоце Делчев“-Прилеп – домаќин на читачкиот караван| album=|jazicnapismenost|}images/citanje/deveta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|„Со читање до лидерство“, ООУ „Гоце Делчев“-Прилеп – домаќин на читачкиот караван| album=|jazicnapismenost|}images/citanje/deseta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|„Со читање до лидерство“, ООУ „Гоце Делчев“-Прилеп – домаќин на читачкиот караван| album=|jazicnapismenost|}images/citanje/edinaeseta.jpg{/rokbox}

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано