Следете нè на:

Некатегоризирано

Посети и екскурзии

Посети и екскурзии од забавно-рекреативен и едукативен карактер.Редовно ги користиме условите од локалната средина, а често посетуваме и места надвор од нашата општина. Учиме и се дружиме !

 {rokbox title=|Посети и екскурзии| album=|ekskurzii|}images/екскурзии/prva.jpg{/rokbox}

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано