Следете нè на:

Некатегоризирано

Доделување на дипломи

ООУ ” Гоце Делчев”  освои трето  место на натпреварот – “Поле на културни перформанси од традиционална култура”, во рамките на проектот -” Музеите во училиштата,училиштата во музеите “.

{rokbox title=|Доделување на дипломи| album=|muzejot|}images/Muzej/prva.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Доделување на дипломи| album=|muzejot|}images/Muzej/vtora.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Доделување на дипломи| album=|muzejot|}images/Muzej/treta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Доделување на дипломи| album=|muzejot|}images/Muzej/cetvrta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Доделување на дипломи| album=|muzejot|}images/Muzej/petta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Доделување на дипломи| album=|muzejot|}images/Muzej/sesta.jpg{/rokbox}

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано