Следете нè на:

Некатегоризирано

Ден на дрвото- засади ја својата иднина

И оваа година, учениците од нашето училиште зедоа учество во спроведувањето на есенската акција- “Ден на дрвото-засади ја својата иднина “

 {rokbox title=|Ден на дрвото – Засади ја својата иднина| album=|dennadrvoto|}images/thanksgiving/ден на дрвото/den-na-drvoto.jpg{/rokbox}

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано