Следете нè на:

Некатегоризирано

Новогодишни и Божикни честитки

По повод Новогодишните и Божикните празници во училиштето беше објавен конкурс за новогодишни честитки и други изработни. Најуспешните творби беа наградени, а учениците имаа можност да ја посетат изложбата на честитки и изработки.

 {rokbox title=|Новогодишни и Божиќни честитки| album=|novagodinaibozik|}images/boziken-rucek/prva.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Новогодишни и Божиќни честитки| album=|novagodinaibozik|}images/boziken-rucek/vtora.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Новогодишни и Божиќни честитки| album=|novagodinaibozik|}images/boziken-rucek/treta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Новогодишни и Божиќни честитки| album=|novagodinaibozik|}images/boziken-rucek/cetvrta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Новогодишни и Божиќни честитки| album=|novagodinaibozik|}images/boziken-rucek/petta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Новогодишни и Божиќни честитки| album=|novagodinaibozik|}images/boziken-rucek/sesta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Новогодишни и Божиќни честитки| album=|novagodinaibozik|}images/boziken-rucek/sedma.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Новогодишни и Божиќни честитки| album=|novagodinaibozik|}images/boziken-rucek/osma.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Новогодишни и Божиќни честитки| album=|novagodinaibozik|}images/boziken-rucek/deveta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Новогодишни и Божиќни честитки| album=|novagodinaibozik|}images/boziken-rucek/deseta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Новогодишни и Божиќни честитки| album=|novagodinaibozik|}images/boziken-rucek/edinajsta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Новогодишни и Божиќни честитки| album=|novagodinaibozik|}images/boziken-rucek/dvanajsta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Новогодишни и Божиќни честитки| album=|novagodinaibozik|}images/boziken-rucek/trinajsta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Новогодишни и Божиќни честитки| album=|novagodinaibozik|}images/boziken-rucek/cetarnajsta.jpg{/rokbox}

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано