Следете нè на:

Некатегоризирано

О.О.У „Гоце Делчев“ доби нови влезни скали

udarnaУчениците од О.О.У. „Гоце Делчев “ од Прилеп заедно со своите наставници и поканетите гости денеска имаа убава причина за прослава.Имено ова училиште од неодамна може да се пофали

со нови реконструирани и естетско– функционални влезни училишни скалисо кои пред се се подобрува безбедносната функција на влезот во училиштето.Воедно овие влезни училишни скали имаат страничен дел кој е искористен како трибина простор од кој може да се пратат натпреварите на тениското игралиште . Реконструкцијата на училишните влезни скали чинеше 900 000 денари а средствата ги обезбеди локаланата самоуправа. Градоначалникот Ристески истакна дека негов приоритет во оваа година ќе бидат образовните установи за кои се предвидени многу нови инвестиции.

{rokbox title=|О.О.У „Гоце Делчев“ доби нови влезни скали| album=|skali|}images/noviskali/1.jpg{/rokbox}{rokbox title=|О.О.У „Гоце Делчев“ доби нови влезни скали| album=|skali|}images/noviskali/2.jpg{/rokbox}{rokbox title=|О.О.У „Гоце Делчев“ доби нови влезни скали| album=|skali|}images/noviskali/3.jpg{/rokbox}{rokbox title=|О.О.У „Гоце Делчев“ доби нови влезни скали| album=|skali|}images/noviskali/4.jpg{/rokbox}{rokbox title=|О.О.У „Гоце Делчев“ доби нови влезни скали| album=|skali|}images/noviskali/5.jpg{/rokbox}{rokbox title=|О.О.У „Гоце Делчев“ доби нови влезни скали| album=|skali|}images/noviskali/6.jpg{/rokbox}{rokbox title=|О.О.У „Гоце Делчев“ доби нови влезни скали| album=|skali|}images/noviskali/7.jpg{/rokbox}{rokbox title=|О.О.У „Гоце Делчев“ доби нови влезни скали| album=|skali|}images/noviskali/8.jpg{/rokbox}{rokbox title=|О.О.У „Гоце Делчев“ доби нови влезни скали| album=|skali|}images/noviskali/9.jpg{/rokbox}

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано