Следете нè на:

Некатегоризирано

Ликовна изложба на маски

На 14-от Меѓународен карневал „ Прочка  2014 “ нашето училиште учествуваше со цртежи и изработки на тема „Маска “ и доби прва награда за маската под наслов

„ Стојан и Стојанка“

 Picture 054Picture 058Picture 059Picture 060Picture 061Picture 062Picture 063Picture 067Picture 071

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано