Следете нè на:

Некатегоризирано

Реализација на проектот на МОН и БРО ”Заедничка грижа за правилно насочување на учениците”

На ден 24.11.2014 во просториите на ООУ „Гоце Делчев“-Прилеп се реализира ден на “ родители- предавачи “.

Беше организирано предавање од страна на раководителите на паралелките во 7 одделение и  родителот Кузманоска Изабела,инспектор за малолетничка деликвенција,  на тема Превенција во малолетничката деликвенција.12

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано