Следете нè на:

Некатегоризирано

Активности на секцијата по француски јазик

optimizirana-pet thumbАктивностите на учениците кои се членови на секцијата по француски јазик се многу интересни и ја поттикнуваат нивната креативност и оригиналност.

Во текот на часовите тие изработуваат најразлични изработки: постер со најважните знаменитости на Париз , пирамида на здрава храна , цвет во кој се претставени и прехрамбените производи на француски јазик и сл. Изложбеното пано го красат делата на вредните ученици кои со голем интерес и огромно задоволство ги изработуваат дадените задачи.

{rokbox title=|Активности на секцијата по француски јазик| album=|francuski|}images/Francuski/optimizirana-eden.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Активности на секцијата по француски јазик| album=|francuski|}images/Francuski/optimizirana-dva.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Активности на секцијата по француски јазик| album=|francuski|}images/Francuski/optimizirana-tri.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Активности на секцијата по француски јазик| album=|francuski|}images/Francuski/optimizirana-cetiri.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Активности на секцијата по француски јазик| album=|francuski|}images/Francuski/optimizirana-pet.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Активности на секцијата по француски јазик| album=|francuski|}images/Francuski/optimizirana-sest.jpg{/rokbox}

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано