Следете нè на:

Некатегоризирано

ФОТО: Свечено пуштање во употреба на тениското игралиште

Во продолжение можете да ги погледнете фотографиите од свеченото отварање на тениското игралиште.

{rokbox title=|Свечено пуштање во употреба на тениско игралиште| album=|tenisko|}images/galerija/tenisko/1.jpg{/rokbox} {rokbox title=|Свечено пуштање во употреба на тениско игралиште| album=|tenisko|}images/galerija/tenisko/2.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Свечено пуштање во употреба на тениско игралиште| album=|tenisko|}images/galerija/tenisko/3.jpg{/rokbox} {rokbox title=|Свечено пуштање во употреба на тениско игралиште| album=|tenisko|}images/galerija/tenisko/4.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Свечено пуштање во употреба на тениско игралиште| album=|tenisko|}images/galerija/tenisko/5.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Свечено пуштање во употреба на тениско игралиште| album=|tenisko|}images/galerija/tenisko/6.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Свечено пуштање во употреба на тениско игралиште| album=|tenisko|}images/galerija/tenisko/7.jpg{/rokbox} {rokbox title=|Свечено пуштање во употреба на тениско игралиште| album=|tenisko|}images/galerija/tenisko/8.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Свечено пуштање во употреба на тениско игралиште| album=|tenisko|}images/galerija/tenisko/9.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Свечено пуштање во употреба на тениско игралиште| album=|tenisko|}images/galerija/tenisko/10.jpg{/rokbox}

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано