Следете нè на:

Некатегоризирано

Сертификати од E-Twinning

E-Twinning сертификати во знак на квалитет, едниот е за наставничката Ирена Наумоска , додека другиот е за учениците кои што учествуваат во E-Twinning проектите.

 СЕРТИФИКАТ ЗА НАСТАВНИЧКАТА СЕРТИФИКАТ ЗА УЧЕНИЦИТЕ

{rokbox title=|Ученици кои што учествуваат на E-Twinning| album=|ucenici|}images/E-Twinning/ucenicki-1_4.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Ученици кои што учествуваат на E-Twinning| album=|ucenici|}images/E-Twinning/ucenicki-1_4.jpg{/rokbox}

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано