Следете нè на:

Некатегоризирано

“Здрава храна-здрав живот”

prvaГолем број ученици од нашето училиште зедоа учество на конкурсот за литературна и ликовна творба на тема :

„Здрава храна-здрав живот “ ,во организација на Еко-одборот од нашето училиште.

{rokbox title=|Здрава храна-здрав живот| album=|jabolko|}images/jabolko/prva.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Здрава храна-здрав живот| album=|jabolko|}images/jabolko/vtora.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Здрава храна-здрав живот| album=|jabolko|}images/jabolko/treta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Здрава храна-здрав живот| album=|jabolko|}images/jabolko/cetvrta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Здрава храна-здрав живот| album=|jabolko|}images/jabolko/petta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Здрава храна-здрав живот| album=|jabolko|}images/jabolko/sesta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Здрава храна-здрав живот| album=|jabolko|}images/jabolko/sedma.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Здрава храна-здрав живот| album=|jabolko|}images/jabolko/osma.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Здрава храна-здрав живот| album=|jabolko|}images/jabolko/devetta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Здрава храна-здрав живот| album=|jabolko|}images/jabolko/desetta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Здрава храна-здрав живот| album=|jabolko|}images/jabolko/edinaesetta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Здрава храна-здрав живот| album=|jabolko|}images/jabolko/dvanaesetta.jpg{/rokbox}

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано